ANN REEVES & FRANCESCA

SEDIU LONDRA

DESIGN VESTIMENTAR ȘI PRODUCĂTOR DE CONFECȚII

Ann Reeves & Francesca este producător de confecții textile de damă. Echipa noastră experimentată vă poate oferi servicii de design în pas cu tendințele, precum și producție fiabilă și de înaltă calitate pentru toate gamele de îmbrăcăminte (Tall, Curve, Petite).

Aprovizionarea cu țesături și imprimeuri prezintă unul dintre punctele noastre forte; suntem capabili să oferim materiale de bună calitate din materii prime sustenabile și fibre naturale precum: EcoVero Viscose, Tencel-Lyocell, Modal & Bamboo

Avem relații comerciale durabile cu fabrici de țesături ce investesc în dezvoltarea și inovarea de materiale durabile și reciclate. Viziunea noastră comună este de a lucra pentru un viitor mai verde în industria modei.

Colaborând îndeaproape cu fabrica noastră din România, putem monitoriza și gestiona producția de înaltă calitate a confecțiilor, aspect ce ne permite să reducem la minim termenele de livrare. De asemenea, lucrând cu fabricile din Vietnam și Sri Lanka, ne adaptăm cerințelor globale și putem oferi o flexibilitate a nivelului prețurilor.

CAPACITĂȚILE NOASTRE DE DESIGN ȘI PROIECTARE INCLUD:

SOFT TAILORING ● ÎMBRĂCĂMINTE DE OCAZIE ● SOFT WOVENS ● READY TO WEAR ● JERSEY FORMAL ● MODĂ PLUS SIZE.

ro_RO