ANN REEVES & FRANCESCA

SEDIU ROMÂNIA

DESIGN VESTIMENTAR ȘI PRODUCĂTOR DE CONFECȚII

Francesca deține biroul de creație și dezvoltare, precum și fabrici în România, unde lucrează articole de îmbrăcăminte de înaltă calitate de peste 30 de ani.

Compania a început activitatea sub forma unui mic atelier de croitorie, ajungând în prezent o fortă majoră în industria textilelor.

În prezent, Francesca produce și livrează către UK 6 mil articole anual.

Prin respectarea riguroasă a termenelor de livrare și producerea confecțiilor de cea mai înaltă calitate, Francesca a câștigat încrederea marilor retaileri din UK și a căpătat, astfel, reputația unui furnizor fiabil și serios.

Francesca a intrat direct pe piața britanică prin fuzionarea cu Ann Reeves Ltd, astfel luand nastere Ann Reeves Francesca.

Compania plasează parte din producție și în Vietnam, Sri Lanka și țările balcanice, menținând astfel un control al nivelului prețurilor. Pe lângă producție, Francesca dispune și de capacități de depozitare și logistică.

Biroul de creație și dezvoltare din România dispune de tehnicieni ce asistă fiecare proces, permițându-ne, astfel, să controlăm fiecare aspect al producției și să oferim produse de cea mai înaltă calitate.

FIABILITATE ⦿ PRODUSE SUPERIOARE ⦿ AUDITARE TEHNICĂ ȘI ETICĂ ⦿ SERVICII COMPLETE DE LA DESIGN LA PRODUCȚIE ⦿ APROVIZIONARE ȘI LOGISTICĂ

CREAȚIE DE TIPARE

Atât tehnicienii noștri experimentați, cât și tehnologiile de care dispunem, ne permit să creăm o gamă largă de tipare de îmbrăcăminte de damă, precum soft tailoring, soft wovens și jersey formal. Avem experiența necesară pentru a dezvolta și game de specialitate de dimensionare, precum Tall, Petite și Curve.

DIGITIZARE

Dispunem de facilități de digitizare a tiparelor în biroul din Romania. Folosind tehnologie de ultimă generație, putem modifica în mod eficient tiparele pentru producție. Folosim tehnologia Optitex, compatibilă atât cu Lectra, cât și cu Gerber.

GRADARE

Profesioniștii noștri au capacitatea de a grada orice tipar spre adaptarea la orice mărime, în conformitate cu nevoile clientului. Acest aspect ne dă posibilitatea de a oferi servicii pentru toate gamele de tipare, inclusiv Petite, Tall și Curve.

MOSTRARE

Întelegem importanța vizualizării produsului și a prezentării inovației. Datorită capacităților noastre și a tehnicienilor din Romania și UK, putem dezvolta mostre în mod eficient pentru a ușura procesul de productie.

CONSUMURI ȘI ÎNCADRĂRI PENTRU PRODUCȚIE

În baza experienței noastre, suntem pregătiți să oferim clientului cele mai bune prețuri, pornind de la eficientizarea consumului de țesătură pentru fiecare model.

BRANDURI CU CARE COLABORĂM

Sursa: Inquam Photos/ Autor: George Călin

ro_RO